ASIAKASTIEDOTE 23.4.2021 / RAJOITUKSET PÄÄTTYVÄT 28.4.2021

Aivan mahtavia uutisia kaikille asiakkaillemme Hyvinkäällä ja Jokelassa! AVI on eilen 22.4.2021 ilmoittanut, että kuntokeskuksien rajoitukset EIVÄT enää jatku 28.4. jälkeen, joten torstaina 29.4. klo 00:01 kuntokeskuksemme ovet aukeavat normaalisti 24/7 ja palvelumme alkavat normalisoitumaan!

Kuntokeskuksellemme tämä tarkoittaa:

  1. Kuntosalille pääsee taas ilman ajanvarausta tai henkilörajoituksia
  2. Suihkut ja saunat avautuvat normaaliin käyttöön
  3. Fyysinen asiakaspalvelumme alkaa palautumaan kuntokeskuksemme arkeen
  4. Ryhmäliikuntatunneille pääset pian online-tuntien lisäksi myös livenä

Iso kiitos kaikille Teille, jotka olette pysyneet asiakkaanamme käyttäen poikkeusajan palveluitamme ja täten mahdollistaneet kuntosalimme toiminnan myös tämän haastavan ajanjakson yli.

Jotta voisimme palautua normaaliin ja laadukkaaseen palvelukonseptiimme mahdollisimman nopeasti, niin pyydämmekin myös Teitä, asiakkaitamme,  palaamaan palveluiden pariin pian rajoitusten poistuttua. Tällöin voin kutsua huikeat ammattilaisemme takaisin töihin palvelemaan sinua asiakaspalvelussa, ohjaamaan sinulle jumppia sekä valmentamaan sinut kohti huikeaa kesäkuntoa! Jäsenmaksusi on pääasiallinen tulonlähteemme ja ilman sitä, emme pysty turvaamaan työntekijöidemme elantoa.

Siksi pyydän sinulta seuraavaa:

  1. Jos olet keskeyttänyt asiakkuutesi, peru keskeytys nyt.
  2. Jos olet irtisanonut asiakkuutesi, peru asiakkuuden irtisanominen nyt.

Nämä molemmat voit tehdä helposti lähettämällä meille sähköpostia, jonka otsikko on ”PALAAN TAKAISIN PALVELUIDENNE PARIIN”

  1. Jos et ole vielä asiakkaanamme, voit liittyä joukkoomme vaikka heti verkkokaupastamme, jonne pääset seuraavista linkeistä

Mitä nopeammin asiakkaamme palaavat takaisin, sitä nopeammin saame kutsuttua henkilökuntamme takaisin töihin ja palvelumme palautumaan!

Kiitos jo etukäteen, että teet yllä mainituista vaihtoehdoista sinua koskettavan toimen yhteisömme eteen!

Vaikka kuntokeskuksissamme ei ole yhtään todettua covid-19 tartuntaa ja altistumisen mahdollisuus on vain 0.0015%, niin haluamme kuitenkin toimia yrityksenä esimerkillisesti taistossa koronavirusta vastaan.

Tämä tarkoittaa, että noudatamme edelleen tiukasti korkeita hygienia- ja laatukriteerejä. Toimintasuunnitelmamme löydät tästä! https://hyvakunto-com.hel6.wp-cloud.dev/yhteistyolla-turvallinen-treeniymparisto/

Vaikka kuntokeskuksien toiminnan rajoittaminen liittyi enemmän politiikkaan kuin pandemiaan, niin noudathan myös sinä esimerkillistä toimintasuunnitelmaa. Lisätietoa asiasta löydät tästä https://hyvakunto-com.hel6.wp-cloud.dev/anna-aanesi-liikunnalle/

Palveluiden palautumiseen liittyvistä yksityiskohdista tiedotamme pian kuntokeskuksesi omilla sivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Tervetuloa takaisin liikunnan ja hyvinvoinnin pariin!

Janne Virtanen

0503759059

janne.virtanen@hyvakunto.com

Toimitusjohtaja ole.fit

Haaga – Ärrävaara – Malminkartano – Oitti – Tervakoski – Hyrylä

Toimitusjohtaja

Locomotion Riihimäki

Toiminnanjohtaja

Hyvä Kunto Kuntokeskukset

Jaa artikkelia