Asiakastiedote 15.5.2020

Arvoisat asiakkaat.

Hallituksen viimeisten tiedotteiden mukaisesti koronapandemia on taantumaan päin ja rajoituksia aletaan pikkuhiljaa purkaamaan. Tiedotteissa on kerrottu esim. koulujen avaamisesta, julkisen harrastustoiminnan ja urheilutapahtumien jatkumisesta. Myös uimahallit ja muut julkiset liikuntapaikat availevat pikkuhiljaa oviaan.

Tämä on meille kaikille iloinen uutinen, mutta kuitenkin on hyvä muistaa, että elämme vielä poikkeuksellista aikaa ja treenatessasi meillä muistathan nämä asiat.

  • Treenaamaan saa tulla vain täysin terveenä
  • Desinfioithan kätesi aina tullessasi keskukseen sekä lähtiessäsi
  • Muista pitää turvaväli muihin asiakkaisiin
  • Pyyhithän laitteet käytön jälkeen keskuksen tarjoamilla välineillä
  • Aivasta aina nenäliinaan tai hihaan

Korona-aikana keskuksemme on tehnyt paljon töitä ja parannuksia keskustemme siisteystasoon. Tähän kiinnitämme edelleen entistä enemmän huomiota nyt ja myös pandemian jälkeen. Uudet etäliikuntapalvelut, kuten livestriimaukset ja treenivideot tulevat pysymään palveluissamme myös tulevaisuudessa. Jatkamme livelähetyksissämme Helt-sovelluksen käyttöä, jotta voit ylläpitää kuntoasi esim. kesälomallasi vaikka loma-asunnoltasi käsin.1.6.2020 alkaen hallituksen tiedotteen mukaan kokoontumisrajoitukset nostetaan 10:stä henkilöstä 50:een henkilöön. Vapautamme tällöin ryhmäliikuntapaikkoja kuitenkin huomioon ottaen, että riittävä turvaväli on mahdollista säilyttää.

Kiitämme ja arvostamme kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat säilyttäneet asiakkuutensa ja siten mahdollistaneet jäsenmaksullaan kuntokeskuksemme talouden sekä keskuksissamme työskentelevien huikeiden tekijöiden toimeentulon. Korona-aika on kuitenkin ollut ketjullemme taloudellinen haaste, mikä näkyy vielä selvästi toiminnassamme. Alalla kesä on normaalia hiljaisempaa aikaa, ja siksi nöyrästi ja kunnioittaen toivoisimme, että ylläpidätte sekä aktivoitte asiakkuuksianne nyt kesän ajaksi, jotta voimme ylläpitää ja kehittää toimintaamme ja pystymme työllistämään ne liikuttajat, joiden tunneilla/palveluissa viihdytte parhaiten.

Kiitoksena asiakkaillemme aloitamme jäsenistölle suunnatun RESTART-kampanjan 18.5.2020. Kampanjassa tarkoituksena ontarjota asiakkaillemme palveluita, joiden avulla sinun on helpompi taas aktivoitua liikunnan parissa ja sitä kautta saavuttaa hyvää oloa ja energiaa. Kampanjassa tarjoamme palveluita todella edulliseen hintaan. Keskuksemme ei tavoittele kampanjalla voittoa, vaan tarkoitus on työllistää henkilöstöämme ja aktivoida keskuksiamme sekä tärkeimpänä tuoda energiaa ja iloa sinulle. Kampanjasta tiedotamme sosiaalisessa mediassa sekä muissa sähköisissä kanavissa.

Seuraathan postiasi! 🙂

Kiittäen,

toiminnanjohtaja Janne Virtanen & Yrittäjät Mia Jokinen ja Jarkko Hassinen sekä koko Hyvän Kunnon henkilökunta

Jaa artikkelia