Asiakastiedote 16.4.2021

Tärkeä asiakastiedote 16.4.2021

OSALLISTU JA ANNA ÄÄNESI LIIKUNNALLE:
https://hyvakunto-com.hel6.wp-cloud.dev/anna-aanesi-liikunnalle/


Kiitos, että olet asiakkaamme ja maksat jäsenmaksusi eräpäivään mennessä!

Aluehallintovirasto (AVI) on määrännyt voimaan alueellamme poikkeuslain 58g. Tämä poikkeuslaki tarkoittaa kuntokeskuksillemme sitä, että olemme tehneet tarkat turvallisuussuunnitelmat sekä olemme organisoineet toimintamme siten, että kuntokeskuksissamme treenaat vuokraamalla kuntokeskuksen yksityiskäyttöön sinulle ja perheenjäsenillesi. Ajantasaiset ohjeet saat nettisivuiltamme ja henkilökunnaltamme. Nämä toimenpiteet on tehty AVIn ohjeistusten mukaisesti siitäkin huolimatta, että meidän keskuksissamme ei ole ollut todettuja tartuntatapauksia. Kuntokeskuksemme henkilöstö on tehnyt valtavasti töitä, jotta palveluidemme käyttö sinulle on mahdollisimman helppoa sekä turvallista. Keskuksemme noudattavat aina ja myös tässä tilanteessa korkeita laatustandardeja.

Tässä jäsenkirjeessä tärkeää informaatiota sekä jäsenmaksullesi lisää sisältöä.

1. Kuntokeskuksemme on käytössä yksityisvuokrauksella
Turvallisuuden takaamiseksi annamme asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata yksityisen harjoitusaikansa onlineajanvarausjärjestelmän kautta. Vuokra sisältyy jäsenmaksuusi. Tutustu tähän keskuksesi www-sivuilta tai Facebook-sivuilta. Riihimäellä, Tervakoskella ja Oitissa rajoitukset poistuivat 15.4.2021. Uudellamaalla sijaitsevien keskusten osalta Avi on ilmoittanut rajoitusten päättyvän 28.4.2021.

2. Asiakaspalvelumme on keskitetty nettiin!
Asiakaspalvelumme palvelee sinua etänä, sekä erikseen ilmoitettujen fyysisten aukioloaikojen puitteissa. Voit lähettää koska vain meille viestin yhteystiedot-kohdastamme löytyvään sähköpostiin. Samalle sivulle päivitämme myös poikkeusajan aukioloajat. Ongelmatilanteissa voit soittaa päivystysnumeroomme 0503759059 (päivystysnumero on vain esim. ovien käyttöongelmia, tai muuta akuuttia tilannetta varten. Laskutus- ja jäsenyysasioita ei hoidata päivystysnumerosta).

3. Ota käyttöön kehittyneet livestreampalvelut
Pandemiatilanteen ajan tarjoamme kaikille asiakkaillemme ilman lisämaksua onlineliikuntakalenterimme. Käytössäsi on kolmen yhteistyökeskuksen liikuntatunnit: yhteensä noin 80 livestriimattua liikuntatuntia/viikko. Käyttöohjeet saat oman keskuksesi henkilökunnalta.
Kanavat ovat seuraavat:
Locomotion  https://www.myhelt.com/channel/locomotion.riihimaki
Fit Kunto  https://www.myhelt.com/channel/fit.kunto
Fit Hyrylä  https://www.myhelt.com/channel/fit-hyryla

4. Aktiivisille asiakkaille vuokraamme kuntoiluvälineet kotiin edullisesti.
Onlinejumppien tukemiseksi sekä asiakkaidemme liikunnan ylläpitämiseksi olemme avanneet välinevuokrapörssin aktiivisille asiakkaillemme. Meiltä vuokraat edullisesti laadukkaat kuntoiluvälineet kotiin, mökille tai minne vain. Välinevuokrapörssin löydät verkkokaupastamme.

5. Ota käyttöösi Personal Trainer -palvelumme ja räätälöi treenit juuri sinulle sopivaksi!
Personal Trainerin kanssa voit treenata yksityisesti kuntosalilla, ulkona tai etänä. Oma valmentajasi rakentaa sinulle ohjelman mihin tahansa tilanteeseen sopivaksi: salille, ulos, kotiin tai vaikka loma-asunnolle. Voit siis varata veloituksetta 30 min konsultaation valmentajaltasi kuntokeskuksesi asiakaspalvelusta.

6. Muista myös kehonhuolto
Etätyö, vähentynyt arkiaktiivisuus yms. voivat vallitsevassa tilanteessa tuottaa paljon niska-hartiaseudun ongelmia sekä muita lihaskipuja. Ammattitaitoiset hierojamme ovat sinua varten, ja ajan voit varata netistä tai asiakaspalvelustamme.

HUOMIOITHAN TÄMÄN!
Vallitseva tilanne on painostanut koko alaamme jo vuoden ajan. Nyt tilanne on keskuksiemme taloudelle vähintään yhtä haastava kuin viime kevään pandemian puhkeaminen. Koko sydämestäni toivon sinulta, asiakkaamme, tukea ja ymmärrystä. Jäsenmaksusi on keskuksemme ainut tulon lähde, eikä keskuksillamme ole suuria puskureita. Aktiivisella asiakkuudellasi ja eräpäivään mennessä maksetulla jäsenmaksullasi varmistat, että kuntokeskuksemme palvelut säilyvät laadukkaina sekä huippuammattilaiset, jotka ovat sinua liikuttaneet, saavat pitää työpaikkansa myös tulevaisuudessa. Kuntokeskuksemme on yhteisö, ja jäsenmaksullasi omistat pienen osan tästä upeasta kokonaisuudesta. Yhteistyöllä takaamme turvallisuuden niin asiakkaallemme kuin henkilöstöllemme sekä terveydellisellä että taloudellisella puolella.

Kiittäen toiminnanjohtaja Janne Virtanen, sekä Kuntokeskuksemme henkilökunta

Lisätietoja: 050 375 9059

Jaa artikkelia