Asiakastiedote 13.12.2021

Arvoisat asiakkaamme. Haluamme tiedottaa teitä, miten omalta osaltamme ennaltaehkäisemme ja toimimme ajankohtaisessa pandemiatilanteessa.

Ihan ensimmäiseksi haluamme kertoa, että kuntokeskuksemme on pandemian näkökulmasta erittäin turvallinen ympäristö. Vaikka vallitseva tilanne on ollut läsnä jo kohta 2 vuotta, niin silti keskuksessamme ei koko tänä aikana ole todettu yhtään koronatartuntaa. Olemme myös tehneet tutkimuksen keväällä 2021, joka perustui asiakaskäynteihimme ja todettuihin altistumisiin. Prosentuaalinen altistumismahdollisuus, joka on laskettu yllämainittujen lukujen perusteella, on erittäin alhainen. Kuntokeskuksessa mahdollisuus altistua korona virukselle on vain 0.0014%.

Syynä turvalliseen ympäristöömme on kuntokeskusalan toimintamallit, sekä jatkuvat ponnistelut, joita teemme päivittäin asiakkaidemme turvallisuuden hyväksi. Kuntokeskuksessa noudetaan tarkkaa turvallisuus- sekä hygieniasuunnitelmaa, joka perustuu tartuntatautilain 58d pykälään. Suunnitelmamme, Yhteistyöllä turvallinen treeniympäristö, on nähtävissä kuntokeskuksemme asiakaspalvelussa sekä verkkosivuillamme.

Seuraamme jatkuvasti AVI:n ja THL:n ohjeistusta ja reagoimme myös nopeasti tarpeen mukaan aina asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi.

Kuntokeskuksemme ei vaadi asiakkailtaan koronapassia. Syynä tähän on se, ettei tämän hetkinen tartuntatautilaki sitä edellytä ja todisteiden valossa altistumisriski kuntokeskuksissamme on hyvin alhainen.

Haluamme tietenkin tehdä kaikkemme tilanteen parantumisen ja vastuullisuuden eteen, joten muistutamme asiakkaitamme tästä.

MUISTA NÄMÄ:

1. Älä tule salille, jos sinulla on flunssan oireita.
2. Pese kädet huolellisesti saippualla salille tullessasi ja pois lähtiessäsi. Käytä tarvittaessa lisäksi salilta löytyvää käsidesiä. Vältä kasvojen alueen koskemista.
3. Noudata hyvää aivastamis- ja yskimistapaa. Yski hihaan tai paidankaulukseen, älä käsiisi. Jos käytät nenäliinaa, heitä se heti käytön jälkeen roskiin ja pese kätesi huolellisesti.
4. Pidä ja anna etäisyyttä muihin treenaajiin. Käytä kasvomaskia tilanteissa, joissa turvaetäisyyksiä ei ole mahdollista pitää, esim. odotus- ja pukutiloissa ruuhka-aikaan.
5. Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet käytön jälkeen desinfiointisuihkeella.
6. Voit halutessasi käyttää treenin aikana omaa jumppamattoa, käsineitä, kasvosuojusta tai muita omaa hygieniaa turvaavia välineitä. Muista kuitenkin huolehtia myös niiden puhdistuksesta treenin jälkeen.
7. Huolehdithan aikuisena, että lapsiparkkiin saavutaan vain täysin terveenä. Lapsen kädet tulee niin ikään pestä huolellisesti ennen ja jälkeen lapsiparkin.
8. Noudata aina voimassaolevaa viranomaisohjeistusta.


Terveenä olet enemmän kuin tervetullut harjoittelemaan kanssamme. Ja vielä lopuksi muistutamme, että kuntoilu on osa tilanteen ratkaisua, ei ongelmaa. Liikkumalla nostat vastustuskykyäsi sekä kohennat kuntoasi ja näin yleisterveyttäsi.

Pysytään liikkeellä!


Liikunnallisin terveisin,
Kuntokeskuksemme henkilökunta

Jaa artikkelia