Asiakastiedote 11.4.2020

Arvoisat asiakkaamme.

Haluamme tiedottaa teille miten vallitseva tilanne vaikuttaa kuntokeskustemme toimintaan.

Kuntokeskuksemme ovat avoinna normaalisti, mutta noudatamme tiukasti THL:n suosituksia ja rajoituksia, joilla teemme osamme Koronan leviämisen estämiseksi.

Haluamme tehdä parhaamme, jotta voimme toimia hyvinvointisi kumppanina myös tässä haastavassa tilanteessa. Tästä syystä olemme mahdollistaneet erilaisia tapoja, joilla voit vaihtoehtoisesti liikkua etäpalveluiden välityksellä missä vain.

Kuntokeskuksissamme käyttöasteet ovat laskeneet reilusti ja paikan päällä teemme todella tehostetusti töitä hygienian parissa. Näin ollen myös keskuksissamme on rauhallista ja turvavälit muihin asiakkaisiin pysyvät reiluina. Ryhmäliikuntatunneille otamme maksimissaan 9 asiakasta kerrallaan.

Suosimme tilanteesta johtuen etäliikuntamahdollisuuksia, joten kaikki keskuksemme kuvaavat jumppia asiakkaidemme omiin näyttöpäätteisiin. Kanaviimme tuotamme myös treenivideoita, jotka soveltuvat kotiharjoitteluun/ulkotreeneihin. Asiakkaanamme sinun on myös mahdollista vuokrata välineitä keskuksistamme. Personal Trainerimme tarjoavat etätapaamisia, joissa voimme laatia harjoitteluohjelmia tai ruokavalioita mihin tilanteeseen tahansa.

Kannustamme vahvasti pitämään omasta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista tarkasti huolta varsinkin nyt, koska se auttaa sinua jaksamaan haastavan ajanjakson yli. Siinä olemme tukenasi.

Kuten tiedämme, niin monelle yritykselle tämä tilanne on tuottanut vaikeuksia eikä kuntokeskuksemme ole siinä poikkeus. Asiakkaidemme tuottama liikevaihto kuntokeskuksellemme on ainut tulonlähde, jolla pystymme kattamaan keskuksemme kiinteät kulut ja työntekijöidemme palkat.
Haluamme tehdä kaikkemme, jotta voimme säilyttää työntekijöidemme työpaikat sekä turvata keskuksemme palvelut vallitsevassa tilanteessa sekä koronaepidemian jälkeen. Tässä tarvitsemme tukeasi.

Pitämällä asiakkuutesi voimassa sekä käyttämällä uusia palveluitamme autat meitä yrityksenä selviämään taloudellisesti tästä haastavasta tilanteesta. Me puolestamme teemme kaikkemme uusien palveluiden parissa, jotta löydämme uusia tapoja liikuttaa sinua, vaikka et fyysisesti paikan päälle pääsisikään.

Korona kaatuu kyllä, kun teemme töitä sen eteen yhdessä!

Tulemme tarjoamaan myös veloituksetta puhelin-/etäaikoja, joiden tarkoituksena on kartoittaa asiakkaamme liikunnallinen tarve ja tilanteeseen sopivat liikuttamismahdollisuudet.
Ajanvarauksen tarkoitus on myös toimia motivoivana tsemppitapaamisena, jossa otetaan huomioon tilanteen aiheuttamat henkiset rasitteet. Ajanvaraussivustot tulevat verkkosivuillemme pian!

Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia asiakkaitamme kannustuksesta ja tuesta.

Yhteen hiileen puhaltamalla ehkäisemme tilanteesta johtuvat fyysiset, henkiset sekä taloudelliset haasteet.

Kiittäen ja voimia toivottaen

Koko Kuntokeskuksemme väki

Jaa artikkelia