Hae Kuntosaliketjumme Asiakaskoordinaattoriksi!

Fit Kunto Villatehdas on aloittanut rekryn, jonka tarkoituksena on palkata keskukseemme erittäin tärkeässä roolissa olevan asiakaskoordinaattorin!

 

Vallitsevan mailman tilanteen takia suomalaisten kunto ja hyvinvointi on laskenut menneen syksyn aikana. Nyt on meidän aika kannustaa ihmiset takaisin liikunnan ja hyvinvoinnin pariin, jotta suomalaiset saadaan taas aktivoitumaan liikunnassa ja terveellisessä elämäntavoissa. Asiakaskoordinaattorimme on henkilö joka aktiivisesti tuo liikunnan sanomaa esille ja aktivoi ihmisiä liikkumaan kanssamme.

Asiakaskoordinaattorin rekrytointi toteutetaan Joulukuun aikana. Haastattelemme jatkuvasti potenttiaalisia tekijöitä tiimiimme ja päätöksiä teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Rekrytointi saatetaan valmiiksi joulukuun aikana ja tiimin ollessa valmis aloitamme perusteellisen koulutuksen suomen huippukouluttajien avustuksella. Me etsimme ratkaisu keskeisiä ja can do asenteelle olevia henkilöitä, joista koulutamme huippu osaajia. 

Oletko sinä valmis aktivoimaan muut kanssamme liikkumaan? 
Jos koet että liikunnan ja hyvinvoinnin sanoman levittäminen on sinulle tärkeää jatka lukemista ja tutustu työnkuvaan.

Millainen on Asiakaskoordinaattorin työ?

Asiakaskoordinaattori on vastuussa kuntokeskuksen uusista asiakkaista ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat mm. seuraavat toimet.
-Asiakaskontaktien hankinta eri kanavista kuten edustuspisteiltä, sosiaalisesta mediasta (Facebook ja Instagram) sekä olemassa olevien asiakkaiden kautta.
-Asiakaskontaktien päivittäinen kontaktointi puhelimitse, sähköpostilla sekä muilla sähköisillä viestintävälineillä
-Asiakastapaamiset, joissa asiakkaalle toteutetaan henkilökohtainen kuntokonsultaatio ennakkoon suunnittelemamme kartoituskaavakkeen perusteella. Konsultaation perusteella kannustaminen kohti omaa tavoitetta ja terveellisempää elämää.
-Asiakkaiden ohjaaminen oikean Personal Trainerin tapaamiselle sekä kulkukortin luonti

Millainen henkilö sopii parhaiten Asiakaskoordinaattoriksi?

Tässä tehtävässä työskentelevät henkilöt ovat monesti erittäin sosiaalisia ja omaavatkin luontaiset tavat keskustella uusien ihmisten kanssa. Asiakaskoordinaattori on se motivoiva henkilö, joka päättäväisesti haluaa auttaa asiakkaan ottamaan sen ensimmäisen ja vaikeimman aloittamisen askeleen kohti elämänsä kuntoa. Asiakaskoordinaattori on myös ahkera ja yrittäjäluontoinen, joka omalla eteenpäin pyrkivällä asenteella haluaa erottua joukosta tuloksen ja asenteensa valossa. Jos sinä olet se ystäväpiirisi motivaattori, joka ei hyväksy tekosyitä kun kyseessä on uuden asian saavuttaminen, niin silloin saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Millainen palkkaus asiakaskoordinaattorilla on?
Keskuksemme tarjoaa motivoivan ja tulokseen kannustavan palkkausmallin, jossa onnistumisesta palkitaan hyvin!
Tarjoamme aktiivimallin mukaisen pohjapalkan sekä myyntiprovision jokaisesta uudesta asiakkaasta.
Mikäli olet ahkera ja tuloshakuinen, voit hyvinkin päästä jopa 3000€ kuukausiansioon.

Tarvitsenko aikaisempaa kokemusta tai koulutusta?
Et tarvitse, sillä tämän kevään hakuprosessissa on panostettu koulutukseen.
Asiakaskoordinaattori on meille tärkeä, ja siksi olemme valmiit kouluttamaan sinusta huipputekijän tiimiimme. Tässä rekryssä asenne ja palo menestyä ratkaisee.

Työ on kokoaikainen, 40h/viikko, ja työsuhde on vakituinen, joten pääsääntöisesti etsimme pitkäaikaisia tekijöitä tiimiimme. Myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen, joten älä epäröi hakea, vaikka et heti voisikaan panostaa täysipäiväisesti.

Tunnistatko itsesi tästä hakemuksesta? Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja työllistymään asiakkaidemme tavoitteiden parissa? Jos vastasit kyllä, niin nyt on aika toimia ja hakea mukaan!

Jätä vapaamuotoinen hakemus allaolevasta lomakkeesta

Avoimet työpaikat seuraavissa kuntokeskuksissa.

Fit Kunto Villatehdas

Haku on avoinna 11.12.2020 saakka, mutta toimi nopeasti, sillä palkkauksen teemme heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

  Nimi:

  Ikä:

  Sähköposti:

  Puhelin:

  Paikkakunta:

  Hakemus:

  Tässä vielä video missä asiakaskoordinaattorimme Sina lyhyesti kertoo 6 vuotta kestäneestä työurasta.
  https://youtu.be/0FR6jYsExxU

  Rekrytoinnista vastaa
  Sina Svanborg
  0503701590
  sina.svanborg@hyvakunto.com

  Jaa artikkelia