1+1=Locomotion 2.0

Riihimäen Hyvä Kunto ja Locomotion Riihimäki yhdistävät voimansa ja vuoden 2021 alussa meitä odottaa kehittyvä ja uudistuva Locomotion 2.0.

Yhdistyminen tarkoittaa, että molemmista keskuksista valitsemme parhaat palat, jotka keskitämme nykyisen Locomotionin tiloihin osoitteeseen Hämeenkatu 23 11100 Riihimäki.

Locomotion 2.0 tulee olemaan ehdottomasti Riihimäen ykköspaikka liikkua. Asiakkuutemme tulee olemaan joustavia sekä edullisia. Locomotion 2.0 kuntokeskuksessa haluamme tarjota laadukasta ja helposti lähestyttäviä liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaiken tasoisille liikkujille. Kuntokeskuksestamme tulet löytämään harjoittelupuitteet, jotka sopivat vasta-alkajille sekä kovempaankin harjoitteluun tottuneille.

Locomotion 2.0:n tilat ovat mahtavat 1200 neliön kokoiset, joten tilaa ja harjoittelumahdollisuuksia on valtavasti.

Locomotion on jo nykyisessä kokoonpanossaan mahtava, mutta Locomotion 2.0 tulee olemaan vielä parempi, sillä kuntokeskus rakennetaan riihimäkeläisiä varten ja riihimäkeläisten palautteen perusteella. Palveluissamme sekä tiloissamme on valtavasti kehittämisen mahdollisuuksia. Kehitystyön alla ovat mm seuraavat palvelut:

-Ryhmäliikunta ja lajivalikoimat
-Kuntosali ja laitteisto
-Personal Trainer palvelut
-Hieronta
-Spinning
-Lapsiparkki
-Tilat ja sisustus

Seuraa meitä somessa sekä osallistu tuotekehittelyyn!

Locomotion 2.0 rakennetaan vain ja ainoastaa asiakkaitamme varten! Yhdistymisen myötä meillä on valtavasti kehittymismahdollisuuksia, niin laitteiden kuin tilojenkin parissa. Seuraamalla meitä somessa näet realiaikaisesti mitä kehitystoimenpiteitä keskuksessa tapahtuu, ja voit osallistua kyselyihin, jossa pääset vaikuttamaan! Ensimmäiset kyselyt julkaistaan pian!

Locomotion Facebook sivuille pääset tästä linkistä:
https://www.facebook.com/locomotionriihimaki

Liity nyt ennakkoon ja varmista paikkasi riihimäkeläisten kuntokeskuksessa!
Asiakkuuden uudistuvaan keskukseen voit hankkia Locomotionin asiakaspalvelussa sekä Riihimäen Hyvä Kunnon asiakaspalvelussa. 

Haluatko tutustua lisää?
Jätä yhteystietosi, niin kutsumme sinut veloituksetta tutustumaan ja autamme sinut alkuun

  Nimi:

  Sähköposti:

  Ikäsi:

  Puhelin:

  Paikkakunta:

  Lisätiedot asiakaspalvelustamme Ma-Pe klo 10-18
  040 709 2288
  Voimalankatu 6 11100 Riihimäki

  Tervetuloa!

  Huom jäsenillemme olemme lähettäneet tarkempaa tietoa sisältävän asiakastiedotteen. Mikäli, et ole saanut tiedotetta, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
  040 709 2288

   

  Jaa artikkelia